Dieren adoptie

Het adoptieplan houdt in dat u een diersoort van de Stadsboerderij uitkiest en een jaar lang zorg draagt voor de verzorging en huisvestingskosten. Op deze manier helpt u onze dieren en steunt u de boerderij in het voortbestaan!

Voor ieder diersoort is een berekening gemaakt wat dit dier de boerderij kost voor de periode van een jaar. Onderaan de pagina staan de prijzen per dier. Als het jaar om is krijgt u van ons een factuur opgestuurd voor het volgende jaar. Het is natuurlijk ook mogelijk om met meerdere personen een groot dier te adopteren.

 

Wilt u stoppen met de adoptie dan horen wij dit graag ruim van tevoren van u zodat we het dier weer opnieuw ter adoptie kunnen aanbieden. In de hooiberg bij een van onze medewerkers kunt u altijd terecht voor informatie over ons adoptieplan. U kunt geen speciale rechten ontlenen aan de adoptie van een dier! Het dier blijft te allen tijde eigendom van Stichting Stadsboerderij "De Vosheuvel".

 

Wij streven ernaar alleen dieren ter adoptie aan te bieden waar we van verwachten dat ze het hele jaar op de boerderij zullen blijven. Ondanks dit streven kan het voorkomen dat een dier vanwege ziekte of gedragsproblemen de Stadsboerderij zal moeten verlaten. De Stadsboerderij zal hiervoor geen verantwoording hoeven af te leggen aan de persoon die het dier geadopteerd heeft.

 

Ook als bedrijf kunt u een dier van de Stadsboerderij adopteren. Als dank voor uw steun vermelden wij uw bedrijf dan op ons adoptiebord. Dit bord hangt op een duidelijk zichtbare plek op de boerderij en wordt dagelijks door onze bezoekers gezien. Wij mochten het afgelopen jaar ruim 111. 000 bezoekers op de boerderij ontvangen dus dit is zeker de moeite waard!

Voor meer informatie kunt u bellen met de medewerkers van de Stadsboerderij: 033-4799552.

 

Onderstaand adoptieformulier kunt u downloaden, invullen en aan ons opsturen.

Download
Dierenadoptieplan Formulier.pdf
Adobe Acrobat document 94.1 KB

Adoptieprijzen per diersoort voor de periode van een jaar:

Appaloosa pony/bruine ezel    
€ 250,-     Koe                     € 350,-
Welsh pony/poitou ezel
€ 350,-            Fazant € 35,-
Geit/schaap € 100,-   Konijn/cavia    € 30,-
Varken             
€ 250,-   Zwarte Zwaan 
€ 45,-
Papegaai         
€ 100,-
  Kalkoen € 35,-
Pauw               € 20,-   Duif                       
€ 20,-
Kip                 
€ 15,-   Parelhoender
€ 15,-
Eend                          € 20,-   Kat  
 € 75,-