Geboortes 2018

Al onze moeder dieren en hun lammetjes zijn te bewonderen tijdens de openingstijden van de Stadsboerderij.

Geiten lammeren

Op 13 maart is onze Dwerggeit Lia bevallen van drie lammetjes. Twee geitjes en één bokje. Ze hebben de namen Margriet, Shannon en Simon gekregen.


Op 16 maart is onze Dwerggeit Marijke bevallen van twee lammetjes. Een geitje en een bokje. Ze hebben de namen Priscilla en Eelco gekregen.


Op 17 maart is onze Dwerggeit Nelleke bevallen van twee lammetjes. Een geitje en een bokje. Ze hebben de namen Hans en Sasha gekregen.


Op 18 maart is onze Wallische kruising Anouk bevallen van twee lammetjes. Een geitje en een bokje. Ze hebben de namen Loes en Jannetje gekregen.


Op 18 maart is onze Dwerggeit kruising Nicky bevallen van een lammetje. Het is een bokje en heeft de naam Bas gekregen.


Op 19 maart is onze Dwerggeit Hanneke bevallen van een lammetje. Het is een bokje en heeft de naam Klaas gekregen.


Op 22 maart is onze Wallische geit Trudy bevallen van twee lammetjes. Het zijn twee geitjes en ze hebben de namen Linda-Rosa en Marrit gekregen.


Op 29 maart is onze Dwerggeit Chrisje bevallen van twee lammetjes. Een geitje en een bokje. Ze hebben de namen Rik en Myra gekregen.


Kalfje

Op maandag 26 maart is onze Dahomey koe Noortje bevallen van een kalfje. Het is een stiertje en heeft de naam Jacobus gekregen.


Schapen lammeren

Op 15 maart is ons Veluwsheide schaap Lisa bevallen van twee lammetjes. Een ooitje en een rammetje.  Ze hebben de namen Laura en Mats gekregen.


Op 17 maart is ons Zwartbles schaap Kitty bevallen van drie lammetjes. Het zijn drie rammetjes. Ze hebben de namen Sfen, Martijn en Stef gekregen.


Op 19 maart is ons Zwartbles schaap Chantal bevallen van twee lammetjes. Het zijn twee rammetjes. Ze hebben de namen Tim en Kenny gekregen.


Op 27 maart is ons Zwartbles schaap Marleen bevallen van twee lammetjes. Een ooitje en een rammetje. Ze hebben de namen Fien en Robert gekregen.


Op 28 maart is ons Herdwick schaap Maud bevallen van twee lammetjes. Het zijn twee rammetjes. Ze hebben de namen Sander en Bram gekregen.


Op 2 april is ons Wensleydale Longwool schaap Romy bevallen van lammetje. Het is een ooitje. en ze heeft de naam Leah gekregen.


Op 4 april is ons Herdwick schaap Jade bevallen van twee lammetjes. Het zijn twee ooitjes. Ze hebben de namen Lotje en Cora gekregen.