Geboortes 2019


Op zaterdag 6 april is onze dwerggeit Hanneke moeder geworden van twee gezonde lammetjes. Een bokje en een geitje. Ze hebben de namen Mik en Britt gekregen. Moeder en lammetjes zijn tijdens openingstijden van de boerderij te bewonderen.

Komt u op kraamvisite?!


Op maandag 8 april is onze dwerggeit Niky moeder geworden van twee gezonde lammetjes. Een bokje en een geitje. Ze hebben de namen Bear en Mies gekregen. Moeder en lammetjes zijn tijdens openingstijden van de boerderij te bewonderen.

Komt u op kraamvisite?!


Op dinsdag 9 april is onze dwerggeit Shannon moeder geworden een gezond lammetje. Het is een geitje en heeft de naam Manja gekregen. Voor Shannon is het de eerste keer dat ze moeder is geworden.  Moeder en lammetje zijn tijdens openingstijden van de boerderij te bewonderen.

Komt u op kraamvisite?!


Op dinsdag 9 april is ons herdwick schaap Maud bevallen van een gezond lammetje. Het is een rammetje en heeft de naam Ollie gekregen. Moeder en lammetjes zijn tijdens openingstijden van de boerderij te bewonderen.

Komt u op kraamvisite?!


Op donderdag 11 april is ons zwartbles schaap Chantal bevallen van twee lammetjes het zijn 2 rammetjes. Ze hebben de namen Willem en Tobias gekregen. Moeder en lammetjes zijn tijdens openingstijden van de boerderij te bewonderen.

Komt u op kraamvisite?!