Verjaardagsfeestjes

Op Stadsboerderij "De Vosheuvel" het feestje van uw kind vieren? Dat kan! Het is natuurlijk leuk voor uw kind om tussen de dieren zijn/haar feestje te vieren. Er zijn twee mogelijkheden om verjaardagspartijtjes te vieren: met of zonder begeleiding. Voor het reserveren van het feestje kunt u bellen naar Stadsboerderij 'De Vosheuvel', 
telefoonnummer 033 - 479 95 52.

Feestje zonder begeleiding (4 t/m 10 jaar)

Bij een feestje zonder begeleiding is het de bedoeling dat u als ouder het feestje zelf leidt. Er is een rode kist aanwezig met 3 programma's die leeftijdgebonden zijn die gebruikt kunnen worden voor het feestje. Voor elke leeftijdsgroep is het programma aangepast. Dit is in de vorm van een speurtocht die de kinderen spelenderwijs kennis laat maken met de dieren en de boerderij. Voor de ouders is er een antwoordkaart aanwezig. Ook is er eet- en drinkgerei in de kist aanwezig. Graag gebruikte spullen weer afgewassen terug in de verjaardagskist. Bij slecht weer is er een binnenprogramma.

Voor consumpties dient u zelf te zorgen. Het keukentje in de educatieve ruimte mag gebruikt worden. In ons winkeltje zijn verschillende versnaperingen en drank te koop. Voor de begeleiding is er koffie/thee te koop.

Een feestje kan gehouden worden op elke dag van de week indien de agenda dit toelaat. De kosten voor het feestje bedragen €65,- voor 7 kinderen, voor elk kind extra brengen wij € 5,- in rekening. Bij aankomst moet u zich even melden bij een medewerker en de kosten verrekenen.

Tijdsduur van het feestje is 2 uur.
Na afloop dient u zorg er voor dragen dat de ruimte schoon is en het materiaal weer in de kist zit.

Feestje met begeleiding (4 t/m 10 jaar)

Bij een begeleid feestje is er een medewerker van de kinderboerderij aanwezig die met de kinderen en de ouders samen het feestje viert. Een begeleid feestje is alleen te houden op de woensdag- of de zaterdagmiddag van 14.00 uur tot 16.00 uur, indien de agenda dit toelaat.

De kosten voor een begeleid feestje bedragen € 85,- voor 7 kinderen, voor elk kind extra brengen wij  € 8,- in rekening. Maximaal 10 kinderen.

 

Dit is incl. consumpties en een klein cadeautje voor de jarige. Voor de kinderen is er een leeftijdgebonden spelprogramma. Er wordt op verschillende manieren kennis gemaakt met onze dieren en de boerderij. Voor de begeleiding (ouders) is er een kopje koffie of thee aanwezig.

Extra's

  • Voor feestjes zonder begeleiding is er de mogelijkheid om 'Oud Hollands klompjes' te beschilderen. De klompjes zijn van hout en kunnen met waterverf leuk beschilderd worden. De kosten bedragen € 2,50 per stuk en is dus niet bij de bovengenoemde prijs inbegrepen. 
  • Bij mooi weer kan er, indien er deskundige begeleiding aanwezig is, een ritje met de ponykar of op de pony/ezel rug gemaakt worden. De kosten hiervoor bedragen € 2,- per kind.