Pluimen

Stadsboerderij de Vosheuvel is een samenwerking aangegaan met Pluimen BV.

Geef ook een Pluim aan De Vosheuvel cadeau.


U kunt een Pluim geven op het moment dat u iemand wilt verrassen, feliciteren, motiveren, bedanken of belonen. De Pluim kunt u dus altijd en wanneer u maar wilt aan iemand cadeau geven! Voor informatie over het verkrijgen van de Pluim Voucher kunt u kijken op www.pluimen.nl. De persoon aan wie u de Pluim schenkt krijgt een Pluim Voucher met een unieke inlogcode. Via de bovengenoemde site kunt u dan uit vele bestedingsmogelijkheden kiezen.

Een van de bestedingsmogelijkheden is het financieel adopteren van een dier van Stadsboerderij de Vosheuvel. Op deze wijze helpt u de Stadsboerderij om een van onze dieren een jaar lang te voorzien van huisvesting en eten!

Via het kopje adoptie kunt u een adoptieformulier downloaden. Stuur het volledig ingevulde formulier met de Pluim Voucher op naar Stichting Stadsboerderij de Vosheuvel, Heiligenbergerweg 187, 3816 AJ Amersfoort.

 

Als dank voor uw steun sturen wij een adoptiecertificaat naar u toe met daarop het door u geadopteerde diersoort genoemd als een bewijs van de adoptie.