Verjaardagsfeestjes

I.v.m verbouwing van de educatieve ruimte zijn verjaardagsfeestjes op de boerderij tot nader orde niet mogelijk. 

 

Vanaf maart 2022 zijn feestjes weer mogelijk met een vernieuwde ruimte maar ook vernieuwde feestjes programma!

 

 

Onze excuses voor het ongemak.


Op Stadsboerderij "De Vosheuvel" het feestje van uw kind vieren? Dat kan! Het is natuurlijk leuk voor uw kind om tussen de dieren zijn/haar feestje te vieren. Voor het reserveren van het feestje kunt u bellen naar Stadsboerderij 'De Vosheuvel', 
telefoonnummer 033 - 479 95 52.

Feestje zonder begeleiding (4 t/m 10 jaar)

Bij een feestje zonder begeleiding is het de bedoeling dat u als ouder het feestje zelf leidt. Er is een rode kist aanwezig met 3 programma's die leeftijdgebonden zijn die gebruikt kunnen worden voor het feestje. Voor elke leeftijdsgroep is het programma aangepast. Dit is in de vorm van een speurtocht die de kinderen spelenderwijs kennis laat maken met de dieren en de boerderij. Voor de ouders is er een antwoordkaart aanwezig. Ook is er eet- en drinkgerei in de kist aanwezig. Graag gebruikte spullen weer afgewassen terug in de verjaardagskist.

Voor consumpties dient u zelf te zorgen. Het keukentje in de educatieve ruimte mag gebruikt worden. In ons winkeltje zijn verschillende versnaperingen en drank te koop. Voor de begeleiding is er koffie/thee te koop.

Een feestje kan gehouden worden op elke dag van de week indien de agenda dit toelaat. De kosten voor het feestje bedragen €125,- voor 7 kinderen, voor elk kind extra brengen wij € 5,- in rekening. Bij aankomst moet u zich even melden bij een medewerker en de kosten verrekenen.

Tijdsduur van het feestje is 2 uur.
Na afloop dient u zorg te dragen door de ruimte schoon achter te laten en het materiaal weer in de kist zit.

Extra's

  • Er is een mogelijkheid om een echt hoefijzer te beschilderen. Deze worden dan met waterverf leuk beschilderd worden. De kosten  bedragen €2,50 per stuk en is dus niet bij de bovengenoemde prijs inbegrepen.
  • Bij mooi weer kan er, indien er deskundige begeleiding vanuit Stadsboerderij de Vosheuvel aanwezig is, een ritje met de ponykar of op de pony/ezel rug gemaakt worden. De kosten hiervoor bedragen €2,- per kind.